Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αδικείται ο Κουλούρης ως πολιτικός !!!

Μεγάλο σουξέ έχει τον τελευταίο καιρό το σόου του Κίμωνα Κουλούρη. Πιστεύω πως με όσα κάνει και λέει ο τέως υπουργός αδικείται , καθώς ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο ηθοποιίας που μάλλον είναι έμφυτο μέσα του.
Παραδέχθηκε κι ο ίδιος πως είναι πολλαπλά παραβάτης , κι αντί να δηλώσει δημόσια συγνώμη και να σιωπήσει, επιτίθεται κατά δικαίων και αδίκων.
Προφανώς δεν κατάλαβε πως οι ωραίες μέρες της ασυλίας και της παντοδυναμίας του πέρασαν και μάλιστα ανεπιστρεπτί. Ενδεχόμενα να το καταλάβει τώρα, από εδώ και μπρος. Αν και διαπιστώνεται πως στη κρατική μηχανή οι λακέδες, οι ξεσκονίστρες και οι χαμερπείς δεν λείπουν.
Η περίπτωση Κουλούρη δείχνει ποιοί μας έφεραν σε αυτή τη δυσμενή και δυσχερή κατάσταση. Αυτή η νοοτροπία που ο ισχυρός - χάρη στη δική μας ανόητη θέληση - μπορεί να κάνει ότι θέλει , αυτή η κατάσταση που χωρίζει τους Έλληνες πολίτες σε κατηγορίες πρέπει να τελειώσει και μαζί της όλα εκείνα τα ανθρωπάρια που θέλουν για προσωπικά τους ωφέλη να την υπηρετούν.
Ο Κουλούρης μας έδωσε ένα γερό μάθημα με την συμπεριφορά του , μάθημα τέτοιο που πρέπει να ξυπνήσει ακόμη και τους ηλίθιους.
Όσο για τον ίδιο μετά το σόου του, ας ακούσει και τα χειροκροτήματα της πλατείας.....