Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο τραγικός και ριψοκίνδυνος υπουργός

Δεν φτάνει που οι πολιτικοί ρήμαξαν την Ελλάδα , κι έριξαν τους Έλληνες στη φτώχεια, την ανέχεια και τα αδιέξοδα, τώρα θέλουν να διαλύσουν και το ποδόσφαιρο.
Ο υπουργός πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, που προΐσταται και του τομέα αθλητισμού, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και νομοθετεί , αδιαφορώντας για τα όποια κόστη των επαχθών ενεργειών του.
Ο άνθρωπος που αμφιβάλω αν έχει πάει ποτέ σε γήπεδο να δει κάποιον αγώνα, θέλει την κόντρα με την  FIFA  δηλώνοντας πω δεν τον τρομάζουν οι συνέπειες.
Κάποιος πρέπει να του πει, πως εκτός από τις Ελληνικές ομάδες που θα βγούνε από τα κύπελλα Ευρώπης, το ίδιο θα γίνει με όλες τις εθνικές μας ομάδες και τους διεθνείς διαιτητές και παρατηρητές.
Ο κ. Γερουλάνος θέλει να διαλύσει και το ποδόσφαιρο, αν και γνωρίζει πως σε λίγες ημέρες δεν θα είναι ούτε πολιτικός, εκτός κι αν τον σώσει κάποια τιμητική θέση σε ψηφοδέλτιο επικρατείας η ευρωβουλής.
Ο κ. Γερουλάνος δεν διαβάζει και ιστορία για να ξέρει τι έπαθαν οι προκάτοχοι του Γιώργος Λιάνης και Γιώργος Ορφανός. Όσο για τους κλακαδόρους βουλευτές που εκ του ασφαλούς βρίζουν την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο, αυτοί έχουν συμφέροντα και προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους.