Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η οργάνωση του Ολυμπιακού....

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα και η προετοιμασία των ομάδων λογικά πρέπει να έχει φτάσει στο τέλος της. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός, αλλά και άλλες ομάδες στη χώρα μας συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες για να καλύψουν τα κενά τους.
Περί οργάνωσης ο λόγος. Μηδέν .
Σαν να μη φτάνει αυτή η κοροϊδία, ο Βαλβέρδε επιμένει να μας πείσει πως ο καλός του ο Ουρτάδο, είναι λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό κι επιμένει στη χρησιμοποίηση του.
Από την άλλη έδιωξε ως ακατάλληλους σχεδόν όλους τους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, αυτούς που αποκαλούμε " μικρούς" αλλά κράτησε τους μικρούς σε ηλικία Σέρβους που του έφερε ο Κοβάσεβιτς.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε με έναν προπονητή τύπου Βενγκέρ να είχε αξιοποιήσει το πολύτιμο υλικό που κατά καιρούς είχε και να είχε κερδίσει πολλά χρήματα. Χρήματα που δαπανώνται για μεταγραφές αμφιβόλου αξίας και από πωλήσεις παικτών.
Όλα φαίνονται και είναι τόσο εύκολα και δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί τα κάνουν τόσο δύσκολα. Πιστεύω πως και φέτος σε διεθνές επίπεδο θα έχουμε μια από τα ίδια.
Ωστόσο πρέπει να πω ότι μου άρεσε στο ματς με την Ίντερ ο Ποτουρίδης, πιτσιρικάς από τους διασωθέντες, αλλά όχι και ο Φετφατζίδης, που ακόμη δεν μπορεί ο προπονητής να του βρει τη σωστή θέση και έτσι το τεράστιο ταλέντο του χάνεται....Όσο για τον Πάντελιτς , πάλι θα ξελασπώσει τον Ολυμπιακό, θέμα χρόνου είναι.