Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Με απλά λόγια !

Καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.
Όλοι υπόκεινται για αυτά που λένε ή αυτά που κάνουν σε κριτική.
Κανένας ωστόσο δεν έχει δικαίωμα να βρίζει , να λοιδορεί και να κοροϊδεύει κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνεί.
Όσοι καταφεύγουν σε κείμενα με υβριστικό περιεχόμενο, απλά δείχνουν πως και πολιτισμό δεν έχουν και επιχειρήματα.
Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανένα να είναι ότι κι αυτός.
Σε τελευταία ανάλυση η ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική όταν υπάρχει και η άλλη πλευρά....
ΜΕΡΙΚΟΙ πολιτικοί ή πολιτευτές τον τελευταίο καιρό έχουν ξεσαλώσει. Ενοχλούν μέσω τηλεφώνων ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Καλούν άγνωστους με διάφορους τρόπους σε συγκεντρώσεις, σε ομιλίες, σε εγκαίνια ...εκλογικών κέντρων  και προσπαθούν να προκαλέσουν την προσοχή μας, ενώ ουσιαστικά προκαλούν τα νεύρα μας.
ΑΛΛΟΙ  πάλι εκμεταλλεύονται κοινωνικές ομάδες. Πηγαίνουν στην εκκλησία, σε κοιμητήρια, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και σε προπονήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων κι ενίοτε και σε αγώνες των ομάδων. Θέλουν έτσι να περάσουν το μήνυμα " Να εγώ είμαι ένας δικός σας άνθρωπος...."
ΠΑΛΙΕΣ  καραβάνες της πολιτικής , προσπαθούν να στηρίξουν νέα φυντάνια. Κι άλλοι πολιτικοί να παίξουν με εύσχημο τρόπο παιχνίδια ισχυρών του χρήματος.... Κι όλοι φυσικά με το ...αζημίωτο.
ΚΑΝΕΙΣ  προφανώς δεν κατάλαβε πως ο κόσμος κουράστηκε από αυτό το μοντέλο και αναζητά κάτι νέο , άγνωστο και άφθαρτο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα κάνει πάλι λάθος, αν σταθούμε στο ότι είναι ....άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο, μας κούρασαν τα πολιτικά τζάκια και οι μαθουσάλες της πολιτικής ζωής. Μας εκνεύρισαν μέχρις εσχάτων οι χωρίς ένσημα της βιοπάλης πολιτικοί. Μας προκάλεσαν εξαιρετικά οι καλοντυμένοι  πολιτικάντηδες που επιχειρούν να βγάλουν τη γραβάτα , κι αν πρόκειται για γυναίκες να μη ντυθούν με τα πανάκριβα συνολάκια τους , ώστε να έχουν προσέγγιση σε στρώματα που τους χωρίζουν έτη φωτός....
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  ξεπερνάνε σχεδόν ΟΛΟΙ τα προβλήματα ευαίσθητων εθνικά περιοχών όπως η Θράκη. Ελάχιστοι τα συζητούν και πολλοί σπεύδουν να κλείσουν την συζήτηση....
ΕΝΑ  μόνο είναι σίγουρο το σύστημα που μας έφερε μέχρις εδώ λειτουργεί και λειτουργεί πολύ καλά....