Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η αντίδραση Πηλαδάκη

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως και γιατί ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕ Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης αντέδρασε βίαια και απαράδεκτα κατά των διαιτητών του αγώνα της ομάδας του εναντίον του Πανσεραϊκού.
Ο Κώστας Πηλαδάκης δείχνει άνθρωπο ευγενή και καλλιεργημένο , που δεν είχε προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με αντιδράσεις βίαιες και σκληρές. Ήταν πάντα καλός συζητητής και έδειχνε κατανόηση. Παράλληλα είχε προσφέρει πολλά μέχρι σήμερα  στο ποδόσφαιρο.
Με την ενέργεια του να επιτεθεί κατά των διαιτητών του παραπάνω αγώνα , έδειξε σα να επιζητούσε μια ηρωϊκή έξοδο. Γενικά ήταν ένα περίεργο , βίαιο ξέσπασμα , που ωστόσο είχε δίκαιες βάσεις. Κι αυτό γιατί αποδεδειγμένα η διαιτησία σε εκείνον τον αγώνα , έβλαψε με τις αποφάσεις της την ομάδα του.
Από αυτό το σημείο , όπου λογικά επιλαμβάνονται τα αρμόδια όργανα, έως την βιαιότητα που επέδειξε υπάρχει ένα μεγάλο κενό.
Το ποδόσφαιρο μας έχει την ανάγκη παραγόντων όπως ο κ. Πηλαδάκης,με εξαίρεση βέβαια το περιστατικό αυτό που αμαύρωσε την σπουδαία θητεία του στο χώρο.
Κρίμα.