Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η άλλη πλευρά του Ιβάν!!

Ο Ιβάν Σαββίδης, από τις πρώτες ημέρες του στον ΠΑΟΚ, έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο παράγοντα. Έδειξε ένα σοβαρό επιχειρηματία και στο ποδόσφαιρο, που βήμα βήμα προσπαθεί να βάλει στον δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων τον ΠΑΟΚ.
Ποδοσφαιρικά ο Σαββίδης μπορώ να πω ότι χτύπησε φλέβα χρυσού, γιατί ο ΠΑΟΚ απλά είναι μαγαζί γωνία. Με κόσμο δηλαδή τρελαμένο με την ιδέα της ομάδας και υπερήφανο κόσμο που θέλει διακρίσεις και επιτυχίες.
Ο Σαββίδης έδειξε να θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα , βάζοντας δικούς του κανόνες.
Στήριξε τον προπονητή, έβαλε χρήματα, έφερε παίκτες, τοποθέτησε τον άνθρωπο του στη διοίκηση Τιτσιακόφ , κράτησε τον Βρύζα στην προεδρία, είναι έτοιμος να φτιάξει εγκαταστάσεις υποδομών και νέο γήπεδο για την ομάδα και παράλληλα σχεδιάζει τη νέα περίοδο με στόχο τίτλους και διακρίσεις.
Ιβάν Σαββίδης
Όλα αυτά καλά και δείχνουν πως στον ΠΑΟΚ θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατούσε, μια κατάσταση πανικού, γκρίνιας, μουρμούρας, μεμψιμοιρίας, και άλλων καταστάσεων που δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ και το μέγεθος του.
Ήρθε όμως η αποβολή του Σαλπιγγίδη και η αναμενόμενη τιμωρία του με 6 αγωνιστικές για να μεταμορφωθεί ο Ιβάν σε έναν παλαιάς κοπής ελληνάρα παράγοντα.
Θα αποσύρουμε την ομάδα από πρωτάθλημα και κύπελλο, απειλή που δεν μπορεί είτε  έτσι , είτε αλλιώς να την πραγματοποιήσει. Γιατί αν μπορούσε, κάθε τρεις και λίγο αυτό θα έκαναν όλες οι ομάδες που θα θεωρούσαν πως αδικήθηκαν.
Και στη συνέχεια κι άλλες απειλές αν δεν πέσει στο εφετείο η ποινή!!!
Κι ακόμα κουβέντες για κατεστημένο και παρασκήνια και άλλα πολλά που θύμισαν τις παλιές κακές εποχές του ΠΑΟΚ και άλλων μικρών σε δυνατότητες και νοημοσύνη παραγόντων ομάδες.
Δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης, θέλει να έχει παίκτες που αν θεωρούν λάθος μια απόφαση διαιτητή ή βοηθού να μουτζώνουν; Μήπως πρέπει να το κάνουν και ενορχηστρωμένα;  Θέλει παίκτες απείθαρχους και ψευτόμαγκες, αντί για καθαρόαιμους επαγγελματίες που να τα δίνουν όλα για την ομάδα τους;
Αν αυτή τη χειρονομία την έκανε ο Σαλπιγγίδης σε διεθνές παιγνίδι ο πέλεκυς θα ήταν βαρύς για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Τέτοιες μαγκιές δεν περνάνε κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Εγώ προσωπικά θα περίμενα από τον Σαββίδη να βάλει τους υπαλλήλους του να ζητήσουν συγνώμη εκ μέρους του ΄κόσμου και να τιμωρήσει τον Σαλπιγγίδη για την μέγιστη και αδικαιολόγητη επιπολαιότητα του.
Αυτόν τον άλλο Σαββίδη που είδα δεν τον θέλω και δεν μου αρέσει. Κι αν συνεχίσει έτσι , δηλαδή να παρασύρεται από κακούς συμβούλους που τον βάζουν να βλέπει φαντάσματα , γρήγορα θα γίνει όπως οι περισσότεροι Έλληνες παράγοντες του ποδοσφαίρου και τελικά θα κάνει μια τρύπα στο νερό, που ειρήσθω εν παρόδω θα του κοστίσει και πολύ ακριβά !