Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο τραυματισμός του Αναστασίου !

Είδα τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ένας απαράδεκτος κατ επιεικεί έκφραση οπαδός, πέταξε στον προπονητή του Παναθηναϊκού ένα ποτήρι που περιείχε νερό ή αναψυκτικό ή καφέ , αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία.
Η ενέργεια του ανεγκέφαλου οπαδού είναι απόλυτα καταδικαστέα.
Ωστόσο και ο Αναστασίου έπαιξε το ρόλο του. Και τον έπαιξε πολύ καλά.
Όποιος δει το βίντεο με το επίμαχο θέμα, παρατηρεί πως το ποτήρι χτυπάει στο μάγουλο τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Κι αυτός πέφτει με θεαματικό τρόπο στο έδαφος. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την πτώση; Η δύναμη του αντικειμένου που δέχθηκε ή το σημείο προσγείωσης του;
Λίγο μετά βλέπουμε τον προπονητή να βάζει πάγο στο σημείο του προσώπου που δέχθηκε το αντικείμενο. Ενώ μερικές φωτογραφίες αργότερα τον δείχνουν με μπανταρισμένο το μάτι του με γάζες. Τελικά κανείς δεν αποφάνθηκε επιστημονικά ποιος ήταν ο ακριβής τραυματισμός του Αναστασίου. Όπως και κανείς δεν θα μπορέσει να εξηγήσει τον τρόπο της πτώσης του στο έδαφος !
Θεωρώ υπερβολικά όλα αυτά τα γεγονότα , που μάλλον πυροδοτούν καταστάσεις.
Φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί το περιστατικό που επαναλαμβάνω είναι ηλίθιο και κατακριτέο, αλλά με όλα όσα έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που πήγε την επομένη στο νοσοκομείο κι επισκέφθηκε τον άτυχο Ολαϊτάν.