Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ζητείται ελπίς !!!

Απογοητευμένος ο κόσμος από την φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε αλλαγή της πολιτικής κατάστασης, δίνοντας ένα πολύ γερό μάθημα στο ΠΑΣΟΚ.
Οι πιο πολλοί πείστηκαν από τον Σαμαρά που μίλησε προεκλογικά για νοικοκύρεμα της χώρας και κυρίως που υποσχέθηκε να μη κόψει άλλο μισθούς και συντάξεις, ούτε να κάνει κι άλλες οριζόντιες περικοπές.
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες και ο Σαμαράς ακολουθεί την ίδια ακριβώς πορεία και τακτική με αυτήν του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα επειδή το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργάζεται με τη ΝΔ , αλλά θέλει τον πολιτικό της θάνατο, τη στηρίζει στο έργο της και με κάθε τρόπο βεβαιώνει πως αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετία. Γιατί διαβλέπει πως μέσα σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει αντίπαλος που να ακούει στο όνομα ΝΔ.
Η ανεργία είναι στα ύψη περίπου στο 23,9 % και με στόχο να φτάσει γρήγορα στο 29%.
Οι μισθοί περικόπτονται , όπως και οι συντάξεις.
Η αγορά δεν κινείται καθόλου και φυσικά δεν υπάρχουν επενδυτές που να θέλουν να ρισκάρουν στην Ελλάδα.
Από την άλλη πλευρά τα ΜΜΕ καθημερινά βομβαρδίζουν τον κόσμο με δυσοίωνες ειδήσεις και το μόνο που κάνουν είναι να εμφανίζουν τα πάντα αρνητικά, μαύρα και θεοσκότεινα για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Παράλληλα διαφαίνεται πως η Ευρώπη και ιδιαίτερα η Γερμανία , θέλει την Ελλάδα εντελώς αδύναμη και συρρικνωμένη , ώστε να αποτελεί το εύκολο πιόνι και όχι τον ισχυρό αντίπαλο.
Οι διάφοροι περίεργοι για να μη τους αποκαλέσω διαφορετικά, έβαλαν χέρι στην παιδεία και την ιστορία της χώρας. Πάνε οι παραδόσεις μας, οι αξίες της ζωής και οι θεσμοί της οικογένειας. Με τον εύκολο τρόπο της μοντερνοποίησης , οδήγησαν τη νεολαία μας στην άβυσσο του σκότους. Έτσι όλα πλέον γίνονται πιο εύκολα.
Η κυβέρνηση προσπαθεί , αλλά δείχνει καθημερινά πως το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να βαδίζει στα χνάρια της προηγούμενης, και η εξαθλίωση θα έρθει πολύ γρήγορα.
Δεν έχει σημασία να αποκαλέσουμε τον άλφα ή τον βήτα κυβερνητικό παράγοντα ψεύτη, κλέφτη, ή οτιδήποτε άλλο, γιατί ότι και να πούμε λίγο θα είναι και αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει.
Σημασία έχει πως ξεφτίζουμε ως κράτος.
Δεν υπάρχει φωνή να αντισταθεί και να μιλήσει στους κάθε είδους καλοβολεμένους ευρωπαίους πολιτικούς , και να τους πει πως δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να μας ευτελίζουν, να μας κοροϊδεύουν, να μας απειλούν.
Νοιώθουμε όλοι μας υποταγμένοι στις ορέξεις των δανειστών μας.
Εγκλωβισμένοι στα λάθη που επί σειρά ετών έκαναν οι εκλεκτοί του λαού , μετά το δικό μας λάθος να τους εμπιστευθούμε.
Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.
Δεν αντέχει τη μιζέρια και την αδικία.
Δεν αντέχει την μείωση σε κάθε επίπεδο της Ελλάδας.
Κι αν δεν υπάρξει ελπίδα, δεν πρόκειται τίποτε να πάει μπροστά.
Όλοι μας είμαστε στη πρώτη γραμμή και βλέπουμε μόνο έναν τοίχο να ορθώνεται μπροστά μας. Ένα τοίχο που το μοναδικό που γράφει είναι " Ζητείται Ελπίς " .