Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Βγαίνει η οργή !

Τα κρούσματα βίας - κάθε μορφής - σε βάρος των βουλευτών και γενικά των πολιτικών , είναι σχεδόν καθημερινά.
Ο λαός βγάζει με τον τρόπο αυτό την οργή του από την άδικη μεταχείριση του από το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα. Κι όλα αυτά γιατί δεν αντέχει πλέον άλλα μέτρα σε βάρος του. Δεν αντέχει να πληρώνει πάντα αυτός το μάρμαρο και οι λίγοι και εκλεκτοί να απομυζούν έμμεσα τον ιδρώτα του με θεατή την Κυβέρνηση.
Ο λαός ξύπνησε και πέταξε από πάνω του τον κομματικό μανδύα και δυστυχώς βλέπει την Κυβέρνηση που πίστεψε και ψήφισε, να συνεχίζει να τον κοροιδεύει και να τον λοιδωρεί.
Ο λαός δεν αντέχει άλη αφαίμαξη των πενιχρών εσόδων του και δεν ξέρει πλέον πως να αναδιαρθρώσει τα οικονομικά του, που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη μειωμένα και όλα τα αγαθά διογκωμένα οικονομικά.
Μπροστά σε αυτή τη τεράστια κρίση, του σιωπηρού ποταμού της αγανάκτησης και της τρέλας, οι πολιτικοί συνεχίζουν να παίζουν το παιγνίδι τους, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο , προσδοκώντας έτσι να υφαρπάξουν ψήφους από τους εξαθλιωμένους οικονομικά συνανθρώπους τους. Ποιοί ; Οι γραβατάκηδες, οι χαρτογιακάδες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Αυτοί που κορόιδεψαν το λαό και δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να πούνε ΣΥΓΝΩΜΗ σας είπαμε ψέμματα γιατί βλέπαμε τη καρέκλα, να πούνε με παρρησία, ναι το ξέραμε ότι λεφτά δεν υπήρχαν, αλλά πιστεύαμε να τα καταφέρουμε και δυστυχώς αποτύχαμε. Κανείς εξ αυτών δεν κατάλαβε πως δεν μπορεί πλέον να κοροιδέψει το λαό, να τον πλανέψει. Γιατί με χρέη και υποχρεώσεις, με άδειο στομάχι και το μάτι να βλέπει του κόσμου τα παράξενα γύρω του, ο λαός ξύπνησε και ξεσηκώθηκε.
Γι αυτό τους κυνηγάει τους πολιτκούς της πλάκας, όπου τους βρει και όπου τους δει. Και το κακό είναι πως τα κρούσματα αυξάνονται, πλησιάζουν τους 100 κι αυτοί δυστυχώς συνεχίζουν το βιολί τους. Δηλαδή ψέμματα και αφαιμάξεις. Σπατάλες και προκλήσεις. Αυτοί οι πολιτικοί της πλάκας, δεν θα μπορέσουν να πάρουν ούτε μία ψήφο από τους αγανακτησμένους. Κι ας το έχουν καλά στο μυαλό τους. ΄
Η οργή βγαίνει και θα συνεχίσει να βγαίνει !