Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Φόροι, φόροι, φόροι και σπατάλη....

Πως να μη μελαγχολήσει ο Έλληνας, όταν καθημερινά από κάθε μέσω ενημέρωσης το μόνο που ακούει είναι πως θα του επιβληθούν και νέοι φόροι.
Μια ανίκανη Κυβέρνηση , που κρατιέται στη Βουλή χωρίς πλέον την λαϊκή βούληση, μια Κυβέρνηση που κορόιδεψε τον κόσμο και του έκλεψε τη ψήφο, έβαλε το λαό στο υποζύγιο και τον σέρνει στην ανηφόρα, χωρίς στίγμα προορισμού.
Καθένας θα ήταν διαθέσιμος να καταβάλει σε ένα ευνομούμενο και νοικοκυρεμένο κράτος τον οβολό του, αλλά όταν βλέπει τη σπατάλη να διαχέεται από κάθε οδό διαφυγής, τότε επαναστατεί.
Ταξιδάκια εντός κι εκτός Ελλάδος κάνουν οι Κυβερνώντες, αλλά πάντα στην πρώτη θέση γιατί το εισιτήριο 3πλάσιου και 4πλάσιου κόστους το πληρώνουμε εμείς, κι όχι αυτοί από το πορτοφόλι τους , που είναι γεμάτο.
Αυτοί αντί να δίνουν το παράδειγμα και να λειτουργούν με γνώμονα τη λιτότητα, φροντίζουν να δείχνουν πως μας έχουν γραμμένους.
Είναι ηθικό το θέμα κυρίως.
Όταν μας έχουν τρελάνει στη φορολογία, δικαιούνται αυτοί να καλοπερνάνε και να μη ζούνε όπως εμείς;
Τι θα πάθει ο Νικητιάδης για παράδειγμα αν αντί της πρώτης θέσης με την Delta  πήγαινε στην Αμερική με εισιτήριο οικονομικής θέσης; Οι άλλοι 255 που ταξίδεψαν μαζί του με θέση στην οικονομική πως τα κατάφεραν;;;;
Ντροπή ρε, ναι μόνο ντροπή να παίρνετε τα λεφτά του κοσμάκι για να περνάτε εσείς καλά κι εμείς χειρότερα.
Άντε να χαθείτε από δω όλοι σας.