Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Διακόσιοι και πολλοί είναι....

Πρόταση λέει θα κάνει ο Καστανίδης, να΄μειωθούν σε 200 οι βουλευτές στη Βουλή. Η πρόταση δεν πρόκειται να περάσει από το σώμα της Βουλής, γιατί κανείς δεν θα θελήσει να αυτομαστιγωθεί. Λένε όμως πως θα περάσουν το ερώτημα από το δημοψήφισμα που λένε πως θα κάνουν.
Κι αν γίνει αυτό , τότε σίγουρα η πρόταση θα πιάσει ποσοστό πάνω από 90%.
Κουράστηκε ο κόσμος που έχασε και το χαμόγελο του, γιατί την ελπίδα του την έφαγαν ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου , ο ΓΑΠ, ο ΜΑΠ, ο ΠΑΠ κι όλοι αυτοί οι άσχετοι και ανεπάγγελτοι η επαγγελματίες της πολιτικής που θέλουν λένε να σώσουν την πατρίδα, λες κι εμείς δεν θέλουμε. Για δες που έγιναν οι 300 πιο πατριώτες από μας. Εμείς τουλάχιστον έμπρακτα σώζουμε τη πατρίδα, αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν ούτε την παρτίδα.
Και με την ευκαιρία διαβάζω πως ο Παπακωνσταντίνου θέλει να πολιτευτεί. Σημασία δεν έχει αν θα είναι υποψήφιος στον τόπο καταγωγής του την Κοζάνη, η κάπου στην Αθήνα, σημασία για μένα έχει το θράσος του. Τι θα πει άραγε στον προεκλογικό του λόγο, ότι πρέπει να τον ξαναψηφίσει ο λαός για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο που έκανε ως Υπουργός; Μήπως θα ζητήσει συγνώμη ώστε να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους ως δήθεν μεταμελημένος, τάζοντας πάλι λαγούς με πετραχήλια;
Κι αυτή η ιστορία αφορά καθένα από τους 300 της Βουλής, ακόμη και γι αυτούς με την ξύλινη και ακαταλαβίστικη γλώσσα.
Έλεος με το θράσος σας και ντροπή μαζί.