Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τζίγκερ και Σισέ

Κουράστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογένεια του , να δίνουν εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό και να εισπράττουν ύβρεις και αποδοκιμασίες από τους γνωστούς - άγνωστους.
Έτσι αποφάσισε η οικογένεια να κάνει λίγο πίσω και να αφήσει τους Παναθηναϊκάρες να κάνουν τα κουμάντα τους. Κι αυτοί έσπευσαν να αναλάβουν το καράβι, αλλά όταν είδαν τα ζόρια στο οικονομικό, ήθελαν αυτοί να πουλάνε μυαλό και η οικογένεια να πληρώνει.
Εκεί χάλασε η συνταγή και αφού την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ξανάμεινε μόνος ο Τζίγκερ να βγάλει το φίδι από την τρύπα και μάλιστα σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς.
Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε και στον Παναθηναϊκό να επικρατεί η αβεβαιότητα για να μη πω το χάος.
Το χειρότερο είναι πως κανείς απ ότι φαίνεται δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και αφήνουν ορισμένους να κάνουν παλικαρισμούς και να φέρονται άκομψα προς την οικογένεια που είναι ο μοναδικός απ ότι φαίνεται σωτήρας της κατάστασης.
Το κακό σε αυτή τη κατάσταση είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε τον καλύτερο του παίκτη, τον Τζιμπρίλ Σισέ, που στα δύο χρόνια του στην ομάδα χάρισε στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας στον φίλαθλο κόσμο , ανεξαρτήτου οπαδικής συνείδησης. Τέτοιοι παίκτες κοσμούν με την αξία τους τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν. Και δυστυχώς δεν είναι πολλοί.
Στον Παναθηναϊκό χρειάζονται λύσεις , αλλά και ηρεμία, αλλά και συσπείρωση, γιατί έτσι όπως είναι το κλίμα, με τις οικονομικές δυνάμεις να απέχουν και να έχουν κρυφτεί στο καβούκι τους, με τους φιλάθλους να έχουν απαιτήσεις και να βρίζουν και τον Τζίγκερ απλά μόνο του, η άνοιξη δύσκολα θα έρθει, για να μη πω πως θα φτάσει άμεσα ο βαρύς χειμώνας....