Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η κοροϊδία των 300 !

Η είδηση λοιπόν που ελάχιστα σχολιάστηκε , λέει πως από τους 300 της νέας Βουλής, μόνο 35 δεν δέχθηκαν να προμηθευτούν ΙΧ αυτοκίνητο από τη Βουλή.
Οι 11 είναι νέα πρόσωπα στη Βουλή και οι 24 παλιοί.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Βουλή έχει και μάντρα αυτοκινήτων!!!!
Έτσι κάθε νέα Βουλή, μοιράζει στους 300 τσάμπα ΙΧ για τις ανάγκες τους.
Μάλιστα έχουν κάνει και διαχωρισμό, οι του λεκανοπεδίου αποκτούν ΙΧ έως 1400 κυβικά και οι της περιφέρειας μεγαλύτερα έως και 2000 κυβικά.
Κανείς ποτέ δεν εξήγησε γιατί γίνεται αυτό.
Μια λογική λέει πως κάποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων.
Γιατί η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών έχει το δικό της ΙΧ , για να μη πω πως κάθε βουλευτής έχει και περισσότερα του ενός αυτοκίνητα στην κατοχή του.
Τι σημαίνει η δωρεά παροχή ΙΧ;
Σημαίνει πως ο λαός που βλέπει τα έσοδα του να μειώνονται δραματικά, πρέπει να πληρώνει και αυτές τις δαπάνες. Τις όποιες δαπάνες έχει ένα ΙΧ.
Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο , ενώ κατά τα άλλα οι δημοκράταροι πολιτικοί μας λένε χίλια δυο περί ισότητας, δημοκρατίας , περί πάλης των τάξεων και πόσο μας καταλαβαίνουν γι αυτό και θα δώσουν μάχες να μας ... σώσουν.
Από τα 35 ΟΧΙ αντιλαμβάνεται καθένας πως μέσα στους άλλους είναι πολιτικοί και των ...προοδευτικών κομμάτων.
Γιατί όμως δεν με κάνουν και μένα , όλους μας δηλαδή ...προοδευτικούς;
Εκτός από τα ΙΧ οι βουλευτές μας απασχολούν και 2 αστυνομικούς για λόγους ασφάλειας. Έχουν και από 5 άτομα καθένας επιστημονικούς συνεργάτες. Έχουν και δωρεάν εισιτήρια μετακινήσεων , ή αποζημίωση της βενζίνης που πληρώνουν για τις μετακινήσεις τους. Έχουν δωρεάν κινητό μέχρι 300 ευρώ το μήνα ! ΄Εχουν και αποζημιώσεις για τη συμμετοχή τους σε επιτροπές της Βουλής, λες κι αυτό δεν είναι δική τους υποχρέωση, δικό τους έργο. Έχουν και δωρεάν ταχυδρομικά τέλη. Έχουν και ασυλία για να βρίζουν, να κλέβουν , να κάνουν παραβατικές ενέργειες και να μη μπορεί να τους πιάσει η τσιμπίδα του νόμου.
Για όλα αυτά αγωνίζονται να μας...σώσουν οι σωτήρες μας.
Που μας ζάλισαν όλο αυτό το καιρό με SMS, Mail, επιστολές, τηλεφωνήματα και άλλους τρόπους επικοινωνίας, αλλά θα τους ξαναδούμε πάλι δίπλα μας με το ίδιο πάθος να μας σώσουν , όταν θα προκηρυχθούν πάλι εκλογές.
Ρωτάω λοιπόν με αφέλεια, αυτοί φταίνε ή εμείς;