Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το πολλαπλό έγκλημα του ΓΑΠ

Όταν ο Καραμανλής το 2009 μας έλεγε την αλήθεια, δεν τον πιστέψαμε και σπεύσαμε να κάνουμε παντοδύναμο τον Γιωργάκη, που μας έλεγε πως λεφτά υπάρχουν.
Έτσι αναδείξαμε έναν άχρηστο και ανίκανο πολιτικό, που με τις κυβερνητικές παλινωδίες του μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.
Ο Γιωργάκης δεν φτάνει που δεν ήξερε να κυβερνήσει, αποδείχθηκε πως δεν μπορούσε κι όλας.
Οι στρατιές των συμβούλων που έφερε από το εξωτερικό και τους χρυσοπλήρωσε ο ελληνικός λαός, πάλι δεν τον έσωσαν. Γιατί για να κυβερνήσεις έναν τόπο εκτός από γνώσεις, πρέπει να διαθέτεις εξυπνάδα και ψυχή. Κι ο ΓΑΠ δεν είχε τίποτε, μα τίποτε από όλα αυτά.
Ο Γιωργάκης κατέστρεψε την Ελλάδα και το λαό της.
Από τη μια μέρα στην άλλη γίναμε οι ανυπόληπτοι της Ευρώπης, χάρις σε ένα πρωθυπουργό που δεν ήξερε ούτε τη γλώσσα αυτής της χώρας.
Ο ΓΑΠ με την φορομπηχτική πολιτική του, διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και μεγιστοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Διέλυσε τη μεσαία τάξη , τσάκισε τον σοσιαλισμό και δυνάμωσε την αριστερά.
Το χειρότερο απ όλα είναι που επιμένει να είναι στο κοινοβούλιο, αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Τι να περιμένει κανείς από έναν ανίκανο κι άχρηστο πολιτικό. Κι ο Βενιζέλος πρέπει να καταλάβει πως όσο έχει στο ΠΑΣΟΚ ή στην μετάλλαξη του κόμματος τον ΓΑΠ δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει ο λαός.
Ένα άλλο κακό είναι πως πηγαίνοντας οι ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν πάλι το ίδιο λάθος που έκαναν με το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή δεν μελέτησαν την κίνηση τους και πείστηκαν από τα μεγάλα λόγια , ενός μικρού πολιτικού, που κι αυτός όπως έδειξαν τα γεγονότα κάθε μέρα μέχρι σήμερα αλλάζει θέσεις και απόψεις και προσπαθεί να μετατρέψει  αυτό το περίεργο παζλ  των ομάδων που απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, σε κόμμα.