Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Οι μπαταξήδες και οι κιμπάρηδες !

Τι μας λέει ρε παιδιά τόσο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ; Μας λέει πως πρέπει να καταγγείλουμε μονομερώς τη σύμβαση που κάναμε με την Ε.Ε και να μη δώσουμε δεκάρα τσακιστή.
Στα όρια του παραλόγου, τι άλλο μας λέει; Πως εμείς θα χρωστάμε, κι οι Ευρωπαίοι θα μας συντηρούν χωρίς να μπορούν να πάρουν κανένα μέτρο σε βάρος μας, γιατί είμαστε ισότιμα μέλη!!!!
Τι σόι λογική είναι αυτή.
Ποιος είπε σε όλους αυτούς πως μπορούν να αλλάξουν το status του Έλληνα κι από περήφανο λαό να τον κάνουν ξεφτίλα.
Ποια λογική λέει πως μπορείς να χρωστάς και να μη πληρώνεις.
Ποιος τους έμαθε όλους αυτούς να είναι μπαταξήδες κι όχι κιμπάρηδες, ώστε να μη σέβονται την υπογραφή τους.
Θα δεχόμουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τις θεωρίες όλων αυτών , αν έλεγαν πως θα επιστρέψουν το δάνειο που πήρε η χώρα και πως λεφτά θα έβρισκαν για να κυβερνήσουν.
Όχι βέβαια λεφτά από τις καταθέσεις του κόσμου, όπως είπε ο Στρατούλης, και κάποιοι άλλοι σοφοί οικονομολόγοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά λεφτά από άλλες πηγές δικές τους.
Με όσα λένε μήπως θέλουν να πούνε στον Έλληνα, να μη αναγνωρίσει κανένα φόρο που του επέβαλαν και να μη ξαναπληρώσει το κράτος, γιατί απλά διαφωνεί με την πολιτική που εφαρμόζεται;
Επιτέλους  επειδή έγιναν κουραστικοί ας σοβαρευτούν λίγο. Ας φέρουν το φρύδι στα ίσα, ας ξεκινήσουν την κάθαρση από τις απολαβές τους και τα προνόμια τους, ας χαράξουν μια φιλολαϊκή πολιτική , ας μιλήσουν ξεκάθαρα  για το τι θέλουν να πούνε και τι να κάνουν και μετά τα ξαναλέμε.
Να ξέρουν όμως πως η πλειονότητα των Ελλήνων είναι μάγκες και κιμπάρηδες, κι όχι ξεφτίλες και μπαταξήδες.