Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κυβερνητικές τρέλες

Μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Παπανδρέου , όταν καταργούσε τα υπουργεία Τουρισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας. Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί άλλαξε τις ονομασίες όλων σχεδόν των υπουργείων.
Αν πάμε πιο πίσω στον πατέρα του Γιωργάκη , θα δούμε άλλες κυβερνητικές τρέλες στο βωμό της έννοιας προοδευτισμός. Όπως για παράδειγμα η οργάνωση του συνδικαλισμού , που έφτασε μέχρι και τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις.
Σα να μη έφταναν όλα αυτά είχαμε αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε ελληνόπουλα που να μη ξέρουν ούτε την ιστορία του κράτους.
Οι σοφοί του προοδευτισμού κατάργησαν τα αρχαία, δηλαδή την διδασκαλία της σοφίας των ελλήνων φιλοσόφων για τους οποίους μιλάει όλη η πολιτισμένη ευρώπη. Σήμερα τα ονόματα Όμηρος, Αισχύλος, Σοφοκλής, Σωκράτης, Λυσίας, Πλάτων, κ.α  δεν λένε τίποτε απολύτως στους νέους , αλλά και στους πολίτες έως και 35 ετών. Και δεν λένε τίποτε γιατί ποτέ δεν διδάχτηκαν ποιοί ήταν αυτοί και το έργο τους, που έδωσε σε όλο το κόσμο τα φώτα του πολιτισμού .
Κατάργησαν από τα σχολεία το μάθημα της ιστορίας και γελάμε ή λυπούμαστε όταν ακούμε νέους να μη γνωρίζουν τι εορτάζουμε την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου. Έρχονται τα παιδιά από το πουθενά και βαδίζουν στο χάος της ιστορίας και όλων των λαμπρών γεγονότων.
Κατάργησαν τα θρησκευτικά και δεν γίνεται πλέον διδασκαλία για το θρήσκευμα μας.
Οργάνωσαν τους συνδικαλιστές , κι αυτοί με τη σειρά τους γίνονται εμπόδιο στην ανάπτυξη της χώρας, αφού πολλές φορές φτάνουν σε ακραίες περιπτώσεις ενεργειών. Μα συνδικαλιστές και στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό; Δηλαδή έχουν το δικαίωμα της απεργίας; Και πότε θα την κάνουν, όταν κινδυνεύει η πατρίδα ή οι πολίτες της;
Κι όλα αυτά για μια ψήφο που θα εξασφάλιζε στους ανεπάγγελτους πολιτικούς μια θέση στη βουλή, παχυλό μισθό και πολλά προνόμια.
Μα τι κράτος είναι αυτό που ζούμε.
Πως καταντήσαμε εμείς, ένας έξυπνος λαός έρμαιο στα δίχτυα μεγαλοαπατεώνων που το μόνο που κάνουν είναι να υπηρετούν το συμφέρον τους.
Τρέχουμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να ψηφίσουμε τα ανεπάγγελτα κολεγιόπαιδα, να τους δώσουμε τη δύναμη να μας καταδυναστεύσουν....
Τι σόι κυβερνητικές τρέλες είναι αυτές και από ποιούς καθοδηγούνται; Ποιοι έχουν συμφέρον να διαλύσουν αυτή τη μοναδική και πανέμορφη χώρα;
Δύο πηγές πλούτου έχει η χώρα, τον τουρισμό και την ναυτιλία, κι αυτοί οι χαρτογιακάδες νοιάζονται πιο πολύ για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Καμία βοήθεια στον τουρισμό, σε απόλυτο σκοτάδι η ναυτιλία. Και τι να πει κανείς για τον Πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ενέσεις με αναισθητικό υψηλών δυναοτήτων αποτελεσματικότητας έχουν κάνει ώστε να μη κουνιέται φύλλο και σε αυτούς τους τομείς. Οι εισβολής της πολιτικής στη ζωή μας, έκαναν τέλεια το έργο τους, που δεν ήταν άλλο παρά η παραμόρφωση του λαού που τώρα χωρίς εφόδια και δύναμη, τον εξουσιάζουν και τον καθοδηγούν με κατεύθυνση προς το χειρότερο.