Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προεκλογικά τερτίπια...

Στις  6 Οκτωβρίου αποφασίστηκε από την διοίκηση της ΕΠΟ να γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Οι παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την διοίκηση είναι δύο.
Από τη μια ο σύμβουλος Γιώργος Σαρρής, πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και γιατρός στο επάγγελμα.
Από την άλλη ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, δικηγόρος.
Γ.Σαρρής
Αν μιλήσεις με τα στελέχη των παρατάξεων , διαπιστώνεις πως και οι δύο πλευρές έχουν εξασφαλίσει πλειοψηφία υποστηρικτριών Ενώσεων, άρα και οι δύο θα κερδίσουν στις εκλογές.
Μάχη με δύο παρατάξεις και δύο νικητές βεβαια δεν υπάρχει...Άρα και οι δύο πλευρές παίζουν τα χαρτιά τους και ποντάρουν στην ψυχολογία και τις εντυπώσεις.
Η κάλπη είναι γένους θυληκού και κανείς δεν ξέρει τι περιέχει μέσα, μέχρι την καταμέτρηση των ψήφων. Παρόλα αυτά γίνονται πολλά αυτό το καιρό. Και οι δύο παρατάξεις κινούνται για να εξασφαλίσουν τις ψήφους των Ενώσεων, τάζουν, υπόσχονται , λένε πολλά και διάφορα, αλλά βγαίνουν και δυνατά προς τα έξω.
ΒΝα όπως στη περίπτωση του μέλους της διοίκησης και στελέχους της παράταξης Γκαγκάτση Βασίλη Χατζηαποστόλου. Ο Χατζηαποστόλου που είναι και πρόεδρος στην ΕΠΣ Κιλκίς, πριν λίγες ημέρες είπε δημόσια πως ο Γ. Σαρρής, είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΕΦΟ Χίου , θέμα που διέψευσε ο Γ. Σαρρής, προκαλώντας να βρουν αποδεικτικά στοιχεία των όσων λένε γι αυτόν.
Ας πούμε πως αυτό ήταν ένα από τα πολλά τρικ που χρησιμοποιεί η παράταξη Γκαγκάτση.
Ποιο είναι το μεμπτό; Κι αν ήταν πρόεδρος της ΠΕΦΟ Χίου ο Σαρρής τι σημαίνει πως ως πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα ασκήσει σωστά τα καθήκοντα του;
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε χρηματίσει μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Β. Χατζηαποστόλου
Κι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου δεν το κρύβει πως είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο δε επικεφαλής της παράταξης του Βασίλης Γκαγκάτσης, υπήρξε φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό επί εποχής Κόκκαλη, μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ πριν λίγους μήνες και δικηγόρος αρκετών σωματείων , Ενώσεων και ΠΑΕ.
Κάθε ένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο , κάποια ομάδα συμπαθεί.
Αυτό δεν είναι κακό, ούτε μεμπτό.
Γιατί δεν υπάρχει παράγοντας ποδοσφαίρου που να μη έχει κάποια ποδοσφαιρική συμπάθεια ή αδυναμία.
Εκτός κι αν κατά τον κ. Χατζηαποστόλου, όλοι μπορούν να είναι συμπαθούντες κάποια ομάδα, αλλά αυτή δεν πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός.

Τέτοιες παρεμβάσεις προκαλούν γέλιο και δείχνουν ταραχή, δείχνουν αδυναμία κι ότι κάτι δεν πάει καλά. Πιστεύω μάλιστα πως μέχρι τις εκλογές θα δούμε κι άλλα γλαφυρά να δημοσιοποιούνται από τους δήθεν εκσυγχρονιστές και σωτήρες του ποδοσφαίρου μας.