Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η επανάσταση του Μαζαράκη

Επί πολλούς μήνες το έλεγε ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλης Μαζαράκης ότι θα ασχοληθεί σοβαρά με το ποδόσφαιρο άμμου, αλλά κανείς δεν τον πίστευε.
Ο Κεφαλλονίτης παράγοντας με άδεια και συναίνεση του ΔΣ της ΕΠΟ ανέλαβε τον τομέα αυτό και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έκανε θαύματα.
Πρώτο, οδήγησε την Εθνική ομάδα του αθλήματος  στην ΕΠΟ, παίρνοντας την από τους κόλπους της αρμόδιας Ένωσης. Στη συνέχεια την οργάνωσε στα πρότυπα των άλλων εθνικών ομάδων και την έβαλε στο σωστό της δρόμο.
Δεύτερο , ασχολήθηκε με την διαιτησία του αθλήματος , αφού το σαράκι της διαιτησίας δεν το έχει αποβάλει μια και ξεκίνησε από αυτόν τον χώρο όπου και εκεί είχε διαπρέψει αγωνιστικά και διοικητικά. Έκανε σεμινάριο διαιτησίας, έβγαλε νέους διαιτητές από σχολή που έκανε στην Κεφαλλονιά.
Τρίτο, οργάνωσε αγωνιστικούς χώρους στην περιφέρεια του και προέτρεψε και τους άλλους προέδρους των ΕΠΣ να κάνουν το ίδιο ώστε να οργανωθεί σωστά το νέο πρωτάθλημα από τη νέα περίοδο.
Τέταρτο επιβάλλει στην αρμόδια Ένωση να οργανωθεί σωστά με επίσημα σωματεία που να έχουν την άδεια από την ΕΠΟ, με επίσημα εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές κ.α.
Όλα αυτά για όσους γνωρίζουν την δυσκαμψία της ΕΠΟ σε πολλά θέματα, ήταν μια επανάσταση απόλυτα ευχάριστη και μακάρι να έχει συνέχεια και σε άλλα θέματα.