Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι των Επιτροπων στο ΔΣ της ΕΠΟ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου , συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΠΟ και τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι των επιτροπών.
Ο μοναδικός που δεν πήρε επιτροπή είναι ο Αρ. Σταθόπουλος, ενώ ο Βαγ. Μαζαράκης παρέμεινε μόνο ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη διοίκηση της Football League. Κι ο Μιχ. Τζανόπουλος πήρε την επιτροπή του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής.
Επίσης ο Γ. Καραμελίδης παρέμεινε πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, κι ο Αργ. Βούλγαρης τοποθετήθηκε πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής που έχει την ευθύνη όλων των Εθνικών ομάδων.
Ο Παν. Δημητρίου ανέλαβε την επιτροπή μικτών ομάδων των Ενώσεων.
Από το προεδρείο, ο Β αντιπρόεδρος Γ. Βούρβαχης  ανέλαβε και την ευθύνη της επιτροπής Διαμεσολαβητών , ο Γ Αντιπρόεδρος Δαμιανός Γαβριηλίδης την επιτροπή  της σχολής προπονητών και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιαν. Παπακωνσταντίνου την επιτροπή ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ ο ταμίας Βαγ. Τοπολιάτης , ανέλαβε και την επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ν. Προύντζος
Όλα τα άλλα μέλη κατέλαβαν αρκετές επιτροπές μερικές εκ των οποίων είναι ήσσονος σημασίας.
Ας δούμε αναλυτικά τι έχει γίνει :
Ο Νίκος Προύντζος , παρέμεινε πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου , πήρε όμως και την επιτροπή για θέματα ασφαλείας και πρόληψης βίας.
Ο Γ. Γκιρτζίκης  τοποθετήθηκε πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής , πρόεδρος της επιτροπής  προμηθειών, και παρέμεινε εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League.
Ο Νίκος Ανασόπουλος  ανέλαβε την επιτροπή νομικών θεμάτων , την επιτροπή διεθνούς ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , και την επιτροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μιχ. Τζανόπουλος
Ο Κ. Γκίτσιος ανέλαβε  την επιτροπή στατιστικής και γηπέδων, και την επιτροπή εκπαιδευτικού συμβουλίου.
Ο Γιάννης Οικονομίδης, ανέλαβε την υγειονομική επιτροπή και την επιτροπή διεθνών σχέσεων.
Αυτή είναι λοιπόν η σύνθεση του ΔΣ της ΕΠΟ που ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει το έργο της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Από τη συνεδρίαση απουσίασε ο Νίκος Προύντζος, που τις πρωινές ώρες αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.Ν
Η κατανομή των αξιωμάτων άφησε πολλά μέλη παραπονούμενα, καθώς σχεδόν όλα τα μέλη είθισται να θέλουν τις πιο καλές επιτροπές , αυτές δηλαδή που έχουν προβολή, ή ταξίδια.
Το ζητούμενο είναι να καταφέρουν όλα τα μέλη να εργαστούν και μάλιστα σκληρά ώστε να προσφέρουν έργο καθώς κάθε τομέας είναι σημαντικός.
Το κακό είναι πως ο ενθουσιασμός πολλών εξαντλείται με την παρέλευση ολίγων ημερών και στο τέλος δεν κάνουν απολύτως τίποτε. Κι αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν τους εκφράζουν οι επιτροπές και το αντικείμενο που πραγματεύονται, είτε γιατί είναι μακριά από την έδρα της Ομοσπονδίας με αποτέλεσμα να μη μπορούν να παρουσιάσουν έργο, ή τέλος δεν γνωρίζουν το αντικείμενο καλά.

Βέβαια οι παραπονούμενοι ή και δυσαρεστημένοι, θα ήταν προτιμότερο να μη αποδεχθούν τη θέση που τους προτάθηκε, παρά να δεχθούν και να είναι τύποις υπεύθυνοι.