Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον ηγέτη του !

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης. Διαβάζοντας την αντιλαμβάνεσαι πως τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτό το κόσμο.
Ιβάν Σαββίδης
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, κουβαλάει πολύ μυαλό κι έχει ανοιχτούς ορίζοντες.
Με όσα διάβασα πιστεύω ακράδαντα πως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον ηγέτη του, έναν άνθρωπο που σιγά - σιγά θα μεταμορφώσει την ομάδα και θα ξυπνήσει τον κοιμώμενο γίγαντα, βγάζοντας από πάνω του κάθε είδος κόμπλεξ και μικροψυχισμού.
Ο Σαββίδης σου δίνει την εντύπωση ενός επενδυτή που ξέρει πολύ καλά τι βήματα πρέπει να κάνει, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να βαδίσει.
Τα σχέδια του είναι μεγαλεπήβολα και θέλουν έναν ΠΑΟΚ δυνατό και μαχητή σε κάθε επίπεδο, σωστά οργανωμένο και με υψηλούς στόχους.
Μου έκανε εντύπωση που καυτηρίασε τη στάση των οργανωμένων στον αγώνα με την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Αλλά και το γεγονός ότι στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας με τον Άρη οι παίκτες του είδαν δύο κόκκινες κάρτες, αποβλήθηκε και τιμωρήθηκε ο προπονητής Γ. Δώνης, ενώ κίτρινη δέχθηκε και ποδοσφαιριστής στο πάγκο, δηλαδή αναπληρωματικός.
Με όραμα να φτιάξει νέο γήπεδο και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις. Να αποκτήσει παίκτες που κάνουν για την ομάδα, κι όχι να εντυπωσιάσουν με το ύψος της μεταγραφής. Με σεβασμό στους αντιπάλους, αλλά και σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ απ όλους. Κι ακόμα με δύναμη να φέρει επενδυτές για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του, που πατάει γερά στα πόδια του και με σχέδια για τη δημιουργία μιας μεγάλης και δυνατής ΠΑΕ, που τόσο χρειάζεται ο τόπος και το ποδόσφαιρο μας.
Ο Ιβάν Σαββίδης φέρνει κάτι το εντελώς διαφορετικό και μακάρι να καταφέρει να επιτύχει στο έργο του.