Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Οι αποτυχόντες των εκλογών της ΕΠΟ

Η παράταξη του Βασίλη Γκαγκάτση απέτυχε πλήρως  στο στόχο της, ενώ οι προσδοκίες τους να γίνει η αναμέτρηση ντέρμπι, δεν ευδοκίμησαν.
Ο Γκαγκάτσης πήρε μόλις 20 ψήφους για τη θέση του προέδρου σε σύνολο 57 Ενώσεων. Κι αυτό σημαίνει πως οι εκπρόσωποι των Ενώσεων του γύρισαν τη πλάτη κρίνοντας πως δεν είναι ικανός πλέον να προσφέρει στο χώρο.
Ωστόσο και όσοι τον ακολούθησαν είχαν την ίδια τύχη και μάλιστα με λιγότερες προτιμήσεις από τον ίδιο.
Παρελθόν από το ΔΣ μετά από πολλά χρόνια ο Βασ. Χατζηαποστόλου
Ένα ιστορικό στέλεχος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου μετά από πολλά χρόνια θητείας στο ΔΣ της ΕΠΟ μένει εκτός. Για να ξαναγυρίσει μετά από 4 χρόνια, πρέπει ή να κάνει στροφή 360 μοιρών, ή να συμπλεύσει με παράταξη ισχυρή να πάρει την διοίκηση της ΕΠΟ.
Ο Χατζηαποστόλου πήρε μόλις 18 ψήφους, όσους πήραν και οι Βαγ. Γραμμένος πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας, Ζήσης Γρηγορίου πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Βασίλης Μάντζιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Τάσος Μπατζιάκας πρόεδρος της ΕΠΣ Βόλου, Μαν. Σταυρακάκης πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Γ. Σταυρόπουλος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας.
Μία ψήφο παραπάνω, δηλαδή 19 πήραν η Βασιλική Δημητρακοπούλου, μοναδική γυναίκα υποψήφια, Παν. Καρράς πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας, Αλκιβ. Νουσηκύρου πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και βουλευτής της ΝΔ,  Παν. Παπαχρήστου πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας , Χρ. Σάββας πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΟζάνης και Γιαν. Σιγάλας πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Οι πιο πολλοί από αυτούς δύσκολα θα δούνε τα έδρανα του ΔΣ της ΕΠΟ στο προσεχές μέλλον. Και πρέπει να τονίσω πως στους αποτυχόντες να εκλεγούν περιλαμβάνονται και μέλη της απερχόμενης διοίκησης , όπως οι Μάντζιος, Σάββας, Χατζηαποστόλου.
Αναφορά για την εκλογή των αναπληρωματικών, σχόλια για πολλούς και μπόλικο παρασκήνιο αύριο.