Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Άρχισαν οι γκρίνιες στην ΕΠΟ !

Δεν έχει αρχίσει να "περπατάει" η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, δεν έχει καν συγκροτηθεί πλήρως σε σώμα κι ορισμένοι από τους νεοεκλεγέντες συμβούλους άρχισαν την γκρίνια.
Ο λόγος είναι τα αξιώματα που δεν πήραν και ακούγονται εδώ κι εκεί γιατί αυτός και όχι εγώ.
Όλα αυτά βέβαια δεν επηρεάζουν τον νέο  πρόεδρο Γ. Σαρρή, που βαδίζει το δρόμο της ανανέωσης στην ΕΠΟ σε πρόσωπα και ιδέες.
Οι παράγοντες νοιάζονται κυρίως για το θεαθήναι, θέλουν θέσεις για να προβάλλονται και να κάθονται στο πλάτανο του χωριού τους να πιούνε το καφεδάκι τους και να κομπορυμονούν για τις δήθεν ενέργειες και κινήσεις τους.
Γ. Σαρρής
Το εκλογικό σώμα επέλεξε τον Γ. Σαρρή για αφεντικό στο ποδόσφαιρο και οι 37 ψήφοι που πήρε λένε πολλά, ενώ του δίνουν και τη δύναμη να προχωρήσει σε όποιες και όσες αλλαγές αυτός επιθυμεί.
Το ερώτημα - ρητορικό - είναι τι θέλουν οι εκλεγέντες στο ΔΣ;
Θέλουν να εργαστούν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, η να πάρουν θέσεις βιτρίνας;
Η πείρα μου λέει πως θέλουν το δεύτερο.
Θέλουν τα αξιώματα, τα ταξιδάκια και τις βολτούλες στην Αθήνα , με όλα τα έξοδα τους πληρωμένα από την Ομοσπονδία.
Τι θέλει όμως ο νέος πρόεδρος; Κι εδώ ρητορικό είναι το ερώτημα.
Θέλει να χαράξει ένα νέο δρόμο και να πετύχει στο έργο του. Θέλει να αλλάξει πολλά και να δώσει το δικό του στίγμα.
Οι παράγοντες που δυσφορούν με τις επιλογές και τις αποφάσεις του προέδρου , έχουν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την παραίτηση τους. Να παραιτηθούν λοιπόν και να πάνε στην ευχή του Θεού. Υπάρχουν αξιολογότατοι αναπληρωματικοί που περιμένουν τη σειρά τους. Κι είναι καιρός ΟΛΟΙ αυτοί να καταλάβουν πως ο κόσμος βαρέθηκε τα καμώματα τους. Βαρέθηκε να τους βλέπει τόσα χρόνια να πηγαινο-έρχονται χωρίς να κάνουν τίποτε και χωρίς να προσφέρουν τίποτε.
Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει εικόνα, νοοτροπία και συνήθειες.
Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να δούμε όλοι μας κάτι διαφορετικό.
Αν με το καλημέρα άρχισαν ορισμένοι να βάζουν τρικλοποδιές, μπορούν να αποσυρθούν στις Ενώσεις τους, δεν θα στάξει άλλωστε η ουρά του γαϊδάρου....