Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η επίθεση του Παναθηναϊκού στον Σαρρή

Λίγες ώρες μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, η Παναθηναϊκή Συμμαχία, δηλαδή ο Παναθηναϊκός με μια σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε εναντίον της και κυρίως κατά του νέου προέδρου Γ. Σαρρή.
Γ. Σαρρής
Ο Παναθηναϊκός κατηγορεί τον Σαρρή και τη νέα διοίκηση ως ελεγχόμενους ή στηριζόμενους από τον Ολυμπιακό.
Να δεχθούμε λοιπόν πως έτσι είναι τα πράγματα. Δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει και στηρίζει τον Γ. Σαρρή και τη διοίκηση του.
Το ερώτημα είναι τι έκανε μέχρι στιγμής η νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε βάρος του Παναθηναϊκού. Για ποιο πράγμα την κατηγορεί ο Παναθηναϊκός. Μερολήπτησε σε κάτι υπέρ του Ολυμπιακού και έτσι αδίκησε τον Παναθηναϊκό;
Όλοι γνωρίζουμε γιατί ενεργεί έτσι ο Παναθηναϊκός . Πάει να προλάβει το κακό....
Μα αν είναι έτσι όπως καταγγέλλει τα πράγματα , ότι και να κάνει, ότι και να πει, δεν θα αλλάξει τίποτε.
Το πιο σωστό ήταν να περιμένει ο Παναθηναϊκός να δει το τρόπο που θα διοικήσει ο Σαρρής και μετά να βγάλει όποια ανακοίνωση ήθελε. Έτσι δυναμιτίζεται το πρωτάθλημα και χάνει το άθλημα. Κι από την άλλη διαφωνώ με τον Γ. Σαρρή και την διοίκηση της ΕΠΟ.
Γιαν. Αλαφούζος
Με τον Γ. Σαρρή διαφωνώ που είπε πως δεν έχει χρώμα, δηλαδή δεν είναι με καμία ομάδα. Κάθε παράγοντας έχει φιλικά συναισθήματα προς κάποια ομάδα. Κανείς δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Κι εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε από το ΔΣ της ΕΠΟ που είναι φίλα προσκείμενοι στον Παναθηναϊκό. Αυτό τι σημαίνει πως θα βοηθήσουν την ομάδα τους και θα αδικήσουν άλλες; Η πολιτική που θα ακολουθηθεί θα κριθεί, όχι τα συναισθήματα και οι συμπάθειες των μελών του ΔΣ.
Με την διοίκηση διαφωνώ, γιατί όφειλε η να καλέσει σε διάλογο αυτούς της Αθηναϊκής Συμμαχίας ώστε να μάθει από πρώτο χέρι γιατί την κατηγορούν και παράλληλα να τους κάνει γνωστό σε τι κίνδυνο βάζουν τον Παναθηναϊκό με τέτοιου είδους φληναφήματα. Όπως επίσης θα μπορούσαν να δώσουν εντολή στα αρμόδια όργανα να επιληφθούν και να καλέσουν τους εμπλεκόμενους σε απολογία.
Η ΕΠΟ είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης του ποδοσφαίρου. Κι όσοι εμπλέκονται σε αυτό οφείλουν και να υπακούουν αλλά κυρίως να σέβονται, καθώς υπάρχουν κανόνες και κόκκινες γραμμές.

Αλίμονο αν κάθε παράγοντας ή κάθε σωματείο κάνει δηλώσεις εναντίον μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Κι αυτά τα καλαμπουράκια κυρίως επικοινωνιακής πολιτικής πρέπει να κοπούν από τη ρίζα τους, δηλαδή μόλις εμφανιστούν, κι όχι όταν θα έχει χαθεί η μπάλα.