Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΕΠΟ ο Βαγ. Μαζαράκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και σύμβουλος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης , εξελέγη στις σημερινές αρχαιρεσίες πρώτος σε προτίμηση σταυρών σύμβουλος της Ομοσπονδίας.
Ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος Βαγ. Μαζαράκης
Ο Κεφαλονίτης παράγοντας συγκέντρωσε 49 ψήφους , ενώ δύο άλλοι σύμβουλοι ο Γ. Καραμελίδης πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και Κ. Γκίτσιος πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς συγκέντρωσαν 48 ψήφους.
Οι υπόλοι κατά σειρά ψήφων εκλεγέντες είναι:
Νίκος Ανασόπουλος   38
Γιώργος Γκιρτζίκης  38
Αργύρης Βούλγαρης   37 ( Πρόεδρος ΕΠΣ Χαλκιδικής )
Γιώργος Βούρβαχης   37  ( Πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων )
Δαμιανός ( Μάνος ) Γαβριηλίδης 37 ( Πρόεδρος ΕΠΣ Θράκης )
Γιάννης Παπακωνσταντίνου  37 ( Πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας )
Μιχάλης Τζανόπουλος  37   ( Πρόεδρος Δυτικής Αττικής )
Παναγιώτης Δημητρίου  36  Πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών )
Γιάννης Οικονομίδης   36 
Νίκος Προύντζος   36  ( Πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας )
Βαγγέλης Τοπολιάτης  36    ( Πρόεδρος ΕΠΣ  Βοιωτίας )
Αριστείδης Σταθόπουλος 35  ( Πρόεδρος ΕΠΣ Μεσσηνίας ).
Από τους παραπάνω εκλεγέντες μόνο 3 δεν είναι πρόεδροι ή μέλη διοικήσεων Ενώσεων ( Ανασόπουλος, Γκιρτζίκης, Οικονομίδης ).
Ο έσχατος των προτιμήσεων Αρ. Σταθόπουλος
Οι Μαζαράκης, Καραμελίδης ,Γκίτσιος, Ανασόπουλος, Γκιρτζίκης πριμοδοτήθηκαν από την παράταξη Γκαγκάτση. Η παράταξη αυτή επειδή είχε 13 υποψηφίους, υποχρεωτικά έπρεπε να πριμοδοτήσει δύο μέλη της αντίπαλης παράταξης για να έχει έγκυρο ψηφοδέλτιο. Οι κερδισμένοι λοιπόν αυτών των επιλογών είναι αυτοί που πιο πάνω προανέφερα.
Τους Δημητρίου, Οικονόμίδη, Προύντζο και Τοπολιάτη δεν ψήφισαν ένας από την ομάδα τους, ενώ τον Σταθόπουλο δεν τον ψήφισαν δύο, λαμβάνοντας ως μέτρο τους 37 ψήφους που πήρε ο Γ. Σαρρής.
Η νέα διοίκηση κατά πάσα πιθανότητα θα συνεδριάσει την Δευτέρα και θα συγκροτηθεί σε σώμα. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα η συνεδρίαση της θα γίνει την προσεχή Πέμπτη , καθώς την Παρασκευή είναι ο αγώνας της Εθνικής ομάδας .

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν αναμένονται πολλές εκπλήξεις στη κατανομή αξιωμάτων με σκοπό να παρουσιάσει η νέα διοίκηση ένα πιο φρέσκο πρόσωπο, ιδιαίτερα σε θέσεις κλειδιά.