Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βάλτε τέλος στις κασέτες...

Ο Ελληνικός λαός ζει τα τελευταία χρόνια το δράμα του. Βλέπει τα εισοδήματα του να συρρικνώνονται, ζει μέσα σε μια αβεβαιότητα για το μέλλον του και κυρίως δεν μπορεί να πιστέψει ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό που μόνο του υπόσχεται, με σκοπό να υφαρπάξει την ψήφο του.
Μέσα σε αυτό το πλέγμα της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας των ερωτηματικών και της φοβίας , ο λαός θέλει πλέον να ακούσει τα πράγματα με το όνομα τους.
Δυστυχώς οι πολιτικοί δεν έμαθαν τίποτε και φυσικά δεν πήραν τα μηνύματα των τελευταίων εκλογών. Συνεχίζουν να μιλάνε χωρίς να λένε απολύτως τίποτε. Τα προγράμματα και οι θέσεις τους αλληλοσυγκρούονται και αυτοαναιρούνται.
Το πιο σημαντικό όλων είναι πως ξαναβρέθηκαν μπροστά έχοντας διαβάσει καλά το μάθημα τους, δηλαδή πως να ξανά κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό. Μιλάνε , μιλάνε ακατάπαυστα χωρίς να λένε τίποτε στην ουσία. Δεν απαντάνε σε ερωτήσεις και δεν λύνουν απορίες, μόνο γενικόλογα και αοριστίες. Το κακό παράγινε και ο λαός πλέον απαιτεί να σταματήσει η εκπομπή με τις κασέτες του ξύλινου λόγου, Επιτέλους ας αναλογιστούν όλοι που είμαστε και που πάμε και ας φερθούν τίμια και ντόμπρα.Την αλήθεια θέλουμε κι όχι τις κασέτες που τους έχουν τροφοδοτήσει οι ηγεσίες των κομμάτων, γιατί αυτή τη φορά ο κόσμος δεν θα σταματήσει στα γιαούρτια, θα γίνουν πολύ χειρότερα πράγματα , καθώς δεν υπάρχει άλλη αντοχή.