Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι αφοριστές....

Η πολιτική ζωή του τόπου έγινε πολύ επικίνδυνη.
Ο κόσμος έχει τα βάσανα του και πάνω σε αυτά επενδύουν οι λαϊκιστές της κακιάς ώρας και προσπαθούν να κερδίσουν από τους χαμένους....
Σχεδόν κάθε ημέρα έχουμε μία με δύο αυτοκτονίες συνανθρώπων μας που έφτασαν στην απόγνωση. Μπορεί να είναι και περισσότερες, δηλαδή κι άλλες που για διάφορους λόγους δεν φτάνουν μέχρι τα παράθυρα των ΜΜΕ.
Κι όμως αυτοί το χαβά τους, να θέλουν να κοροϊδέψουν το κόσμο, όταν το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια.
Πήξαμε στους αφοριστές.
Αφορίζουν τους πάντες και τα πάντα και αναδεικνύουν μόνο τον εαυτό τους ως τον εκλεκτό του Θεού επί της γης και μοναδικό ικανό να μας σώσει και να μας βγάλει από το αδιέξοδο που οι ίδιοι δυστυχώς μας οδήγησαν. Γιατί ΟΛΟΙ αυτοί ήταν μέρος του συστήματος που μας κυβερνούσε και ΚΑΝΕΙΣ  δεν είχε πει μια κουβέντα όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά και τα ήξεραν λίγοι, μέσα στους οποίους και οι ίδιοι.
Κανείς τους δεν βγήκε από παρθενογένεση , όλοι έχουν τη συμμετοχή τους στο παιγνίδι κατά του λαού και τώρα αντί να μας πούνε πως και με ποιο τρόπο θα μας οδηγήσουν σε ασφαλή νερά, αυτοί μόνο καταδικάζουν, αφορίζουν και αναιρούν τα πάντα.
Ένα πράγμα θέλουμε να ακούσουμε όλοι.
Αν την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πάρουμε μισθούς και συντάξεις και από που θα βρούνε χρήματα για να κινηθεί ο μηχανισμός της χώρας , αν τα σπάσουμε με την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Προσωπικά καταλαβαίνω πως αυτοί παίζουν ρώσικη ρουλέτα, αλλά με τη κάννη του όπλου ακουμπισμένη στο κεφάλι μας.
Στο κυνήγι της ψήφου, κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο , δεν θα πληρώσουμε γιατί οι όροι είναι επαχθείς,θα μας δίνουν λεφτά για να μη πτωχεύσουμε γιατί φοβούνται μη συμβεί το ίδιο και με άλλες χώρες. Κι ένα σωρό αηδίες ακούμε, εντί να βρεθεί κάποιος και να αναπτύξει πολιτικό λόγο. Αντί να μας πει, πως ότι έγινε , έγινε άλλα λάθη δεν θα κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ξένους να αλλάξουμε τους όρους, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας , χωρίς να ξεζοθμίζεται ο λαός.  Κι αυτά πρέπει να γίνουν από όλους μαζί.
Οι μαγκιές και οι αγριάδες δεν περνάνε και σίγουρα τη νύφη θα την πληρώσει ο λαός.