Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η ατιμωρησία κάνει κακό

Ο πρόεδρος της Λίγκα και της ΠΑΕ Εργοτέλης, ανασκεύασε όσα είχε πει για το βρόμικο πρωτάθλημα και η υπόθεση πήγε στο αρχείο.
Δεν έχω τίποτε με τον κ. Παπουτσάκη, που μου είναι πολύ συμπαθής μάλιστα, αλλά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, είπε πολλά. Κι ο λόγος του είχε ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ήταν πρόεδρος της Λίγκα.
Κλήθηκε λοιπόν από τον αθλητικό εισαγγελέα να καταθέσει, αλλά εκεί τα γύρισε. Έτσι έκλεισε η υπόθεση και όλα καλά και ωραία.
Να συμφωνήσω λοιπόν πως δεν είχε η δεν θέλησε να πει κάτι ο κ. Παπουτσάκης.
Δεν συμφωνώ όμως ότι δεν ήταν έτσι όλα όσα είπε. Γιατί ούτε άμεση διάψευση έγινε , ούτε κάποια άμεση διευκρίνιση. Κι αφού όλοι έγραψαν όλα όσα είπε, και δεν διαψεύστηκαν, έπρεπε για παραδειγματισμό να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα. Γιατί έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, πρέπει σε λίγο καιρό να περιμένουμε έναν άλλο Παπουτσάκη που θα αναστατώσει τον κόσμο και το θέμα θα κλείσει λίγο μετά.
Τέτοιες δηλώσεις και υπονοούμενα περί βρομιάς, έπρεπε να τιμωρούνται και με χρηματικό πρόστιμο και με διοικητική απραξία μερικών ετών. Κι αν θέλουμε να κάνουμε τους παράγοντες πολύ πιο υπεύθυνους και σοβαρούς, να αφαιρούνται και βαθμοί από το σωματείο που εκπροσωπούν.
Άντε γιατί τι κακό παράγινε με όλα αυτά.