Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τα παιδιά παίζουν, η οικονομία καταρρέει

Τι σου είναι αυτοί οι πολιτικοί, αλλά τι σου είμαστε κι εμείς οι ηλίθιοι ψηφοφόροι....
Τον αγώνα της ζωής τους δίνουν οι πολιτικοί γιατί ξέρουν πως μέσα από το κοινοβούλιο θα βγούνε πολλαπλά ωφελημένοι. Και μη πιστέψει κανείς πως νοιάζονται για μας.
Παίζουν δυστυχώς και δεν ελέγχουν ούτε τι λένε, ούτε τι κάνουν.
Κάθε κουβέντα τους κάνει τον κόσμο να χάνει την ψυχολογία του, να σφίγγει το ζωνάρι του και αν κρύβει τα λεφτά του.
Το χρηματιστήριο πάει διαλύθηκε. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θέλει να ρισκάρει, κι όλοι έχουν γυρίσει τις πλάτες τους.
Η αγορά είναι τελειωμένη, χρήμα δεν κυκλοφορεί, πελάτες δεν μπαίνουν στα μαγαζιά, οι προμηθευτές ζητάνε μετρητά και δεν δέχονται εγγυητικές , οι έμποροι δεν πληρώνουν και οι επιταγές σφραγίζονται η μία πίσω από την άλλη.
Κι οι πολιτικοί όχι μόνο δεν κλείνουν το στόμα τους και δεν σκέφτονται αυτά που λένε, αλλά δεν βλέπουν και δεν ακούνε. Ωριλά χρειάζονται κατεπειγόντως γιατί θα μας αποτελειώσουν.
Μόνο μαγκιές, τι μαγκιές, ψευτομαγκιές ακούς, ειρωνείες ο ένας στον άλλο, μπηχτές , ψέμματα, ασυναρτησίες, για να μη γράψω καμιά πιο βαριά λέξη.
Την ίδια ώρα έχει καταρρεύσει και ο κοινωνικός ιστός του τόπου.
Δεν υπάρχει υγεία, η δικαιοσύνη περπατάει στους δικούς της ρυθμούς, δεν υπάρχει πρόνοια, ούτε κανένα ενδιαφέρον για τον ανθρώπινο πόνο και τα βάσανα του λαού.
Κοροϊδεύουν και το κάνουν με επιτυχία. Γιατί υπάρχει λαός που αντί να τους πάρει στο κυνήγι, τους ακούει και τους ακολουθεί.
Μετρητά δεν υπάρχουν πουθενά κι αν δεν ενισχυθούν οι τράπεζες, σύντομα θα μπει πλαφόν αναλήψεων.
Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε. Κάποιος να τους μαζέψει κι ο λαός να μη τσιμπάει με όλες αυτές τις αηδίες που λένε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ξεφούρνισε και το καλό νέο. με το καλήμερα είπε θα φορολογήσει τα εισοδήματα των 50.000 ευρώ. Καλά αυτό ξέρουν να το κάνουν και τα νήπια. Μα δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο κλούβιο τους μυαλό εκτός από τους φόρους και τα χαράτσια;