Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τα λόγια τα μεγάλα...

Η πολιτική ζωή του τόπου γέμισε ανίκανους και ψεύτες. Όλοι αυτοί που μας κοροϊδεύουν για να κλέψουν και την ψήφο μας, δεν βλέπουν μπροστά τους ούτε στο μισό μέτρο. Ποιος ξέρει , αν δεν είναι βλάκες, είναι απατεώνες η με χαμηλό IQ . Γιατί δεν είναι δυνατόν να τάζουν ακόμη και σήμερα λαγούς με πετραχήλια και να μη μιλάνε για την ολοσχερή κατάρρευση του χρηματιστηρίου και να μη έχουν σχέδιο για την ανόρθωση του. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να μας κυβερνήσουν αυτοί που δεν μας λένε πως θα καταπολεμήσουν την γραφειοκρατία και πως θα επιβάλουν δίκαιη φορολογία.
Μόνο λόγια και πάλι λόγια, μπαρούφες και ψέμματα. Είναι απλά επικίνδυνοι και πρέπει να τους προσέξουμε πριν μας κατσικωθούν στο σβέρκο για μερικά χρόνια.
Κανείς δεν λέει τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες, τους ληστές και τους κλέφτες, με την εικόνα των φαναριών που δείχνει σε κάθε Έλληνα και ξένο την εξαθλίωση και το ξεχαρβάλωμα της χώρας.
Μερικοί μάλιστα έχουν και υπερευαισθησίες και μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Για τα δικαιώματα όσων ληστεύθηκαν, η όσων έπεσαν θύματα βιαιοτήτων και κλοπών ποιος θα μιλήσει. Ας κάνουν ΟΛΟΙ αυτοί οι προοδευτικοί τενεκέδες μια βόλτα μέχρι την Ολλανδία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία να δούνε τι ευαισθησίες έχουν κι αυτοί οι λαοί, που δεν επιτρέπουν σε όλους αυτούς τους λαθραίους πειρατές να ξεφτιλίσουν τη χώρα τους και μετά να μας πούνε για τα δικά μας. Μήπως μπορούμε να μάθουμε τα σχέδια που λένε πως έχουν , πριν πάμε στις κάλπες; Και με την ευκαιρία, ο Τσίπρας ας τον μαζέψει αυτόν τον Γιάννη Μηλιό , γιατί αν θέλουμε να διασκεδάσουμε , έχουμε κι άλλους καλύτερους τρόπους.
Και να κλείσω με μια απορία.
Οι πολιτικοί μας θεωρούν πιο ηλίθιους από αυτούς;