Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Για σιγά ρε παιδιά...

Όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι βιολί βαράνε αυτοί οι πολιτικοί. Καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και κανείς δεν νοιάζεται για τα προβλήματα του λαού.
Ο κόσμος βρίσκεται σε μια παραφροσύνη καθώς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει κι αυτά τα παλικάρια μιλάνε μια γλώσσα περίεργη , ακαταλαβίστικη.
Κανείς δεν μας λέει τι θέλει και τι θα γίνει την επόμενη μέρα.
Ο λαός νοιάζεται για τους μισθούς και τις συντάξεις. Οι άνεργοι να βρούνε δουλειά, οι επιχειρηματίες να βρούνε πελάτες και λεφτά. Οι κόποι χρόνων τινάχτηκαν η είναι έτοιμοι να τιναχτούν στον αέρα. Κι αυτοί οι πολιτικοί πέρα βρέχει. Χέστηκε ο κόσμος ποιος θα είναι πρωθυπουργός και ποια η σύνθεση της κυβέρνησης. Να τα βρούνε θέλει και να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα.
Αν ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας πιστεύει και εγγυάται πως και μνημόνιο δεν θα έχουμε και λεφτά στη τσέπη μας να ζήσουμε, με γεια του με χαρά του να αναλάβει αυτός. Αλλά πρώτα να μας πει πως θα τα κάνει. Δεν πάει άλλο παλικάρια. Γιατί μπορεί εσείς να πηγαίνετε κάθε πρώτη του μήνα στο ταμείο και να παραγεμίζετε τις τσέπες σας με λεφτά που εμείς σας δίνουμε, αλλά άλλοι και αυτοί είναι πολλοί, πεινάνε και δεν έχουν μία.
Αφήστε λοιπόν το υφάκι κατά μέρος , ανασκουμποθείτε και πιάστε δουλειά, διαφορετικά να πάτε στο σπιτάκι σας η στις βίλες σας, πριν σας στείλει ο λαός με τις κλωτσιές, όπως έκανε και σε πολλούς άλλους συνάδελφους σας πριν λίγο καιρό.
Το παραμύθι δεν περνάει πια.
ΟΛΟΙ σας έχετε υποχρέωση να πείτε στο λαό τι τον περιμένει. Να του πείτε τι θα κάνετε και πως θα το κάνετε κι αν αυτό το σχέδιο είναι εγγυημένο απόλυτα, γιατί με την εξαφάνιση της Ελλάδας κανείς μα κανείς δεν μπορεί να παίξει. Μην αναγκάσετε το κόσμο να κατέβει στο πεζοδρόμιο και μη ξεχνάτε πως δεν υπάρχουν πλέον στο λαό περιθώρια και άλλες αντοχές.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κυβερνήσει και να μας οδηγήσει με ασφάλεια σε καλό δρόμο ας πάρει την απόφαση να ανοίξει τα χαρτιά του και να το πράξει.
Γιατί αν κλείσουν οι κάνουλες από το εξωτερικό κι οι καταθέτες σηκώσουν τα χρήματα τους από τις τράπεζες, τότε πάμε για πόλεμο.... και κάτι τέτοιο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβεί.
Πέστε λοιπόν ότι έχετε να πείτε και ξεκινείστε χωρίς να βασίζεστε σε δημοσκοπήσεις που αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.