Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο κόσμος πάει κι έρχεται...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα , η διοίκηση του όμως ετοιμάζει τα πλάνα της για τη νέα περίοδο, όπου η εικόνα των πρωταθλητών θα είναι διαφορετική.
Κατ αρχήν κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν στον πάγκο θα είναι ο Βαλβέρδε η κάποιος άλλος. Τα σενάρια που επικρατούν για τον προπονητή είναι πως περιμένει να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα και να πάει αυτός....Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή αν φύγει ο Γκουαρντιόλα και του γίνει πρόταση, θα πει το ναι πριν αυτή ολοκληρωθεί, οπότε αντιός Θρύλε.
Αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια, μέχρι να βρει νέο προπονητή, να συμφωνήσει μαζί του και να δεχτεί τις προτάσεις του. Αν πάλι καθυστερήσει η πρόσληψη, τις μεταγραφές θα τις κάνει η διοίκηση κι αν κάτσουν στον προπονητή καλώς, διαφορετικά τον Γενάρη θα γίνει νέος σχεδιασμός ...
Από τους ξένους αμφίβολος είναι ο Μέλμπεργκ που το κασέ του είναι στο 1,5 εκ ευρώ το χρόνο. Το γεγονός ότι με τον Αβραάμ είναι μια αμυντική σιγουριά , αυτό είναι άλλο ζήτημα. Ωστόσο μπορεί ο Σουηδός να δεχθεί μείωση αποδοχών η ο Μαρινάκης να δεχθεί να τον καλύψει στις απαιτήσεις του.
Τον " δανεικό" Μαρκάνο τον ζητάει πίσω η Βιγιαρεάλ.
Ο Ορμπάιθ θα ακολουθήσει τον Βαλβέρδε.
Ο Μοντέστο κουνάει μαντίλι.
Ο Μακούν έχει ρήτρα μεταγραφής από την Άστον Βίλλα 3,5 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για να προχωρήσει η μεταγραφή του.
Αν λοιπόν αυτοί φύγουν, ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη δουλειά στο μεταγραφικό.
Κάτι λύσεις που ακούγονται περί Σκόνδρα, Σιόβα, Μανωλά, Τάττο κ.α μάλλον για ξεκάρφωμα τα λένε, γιατί αν είναι αλήθεια, τότε ζήτω που καήκαμε γιατί σημαίνει πως ο Ολυμπιακός άλλαξε ρότα και στόχους. Αυτοί είναι πολύ καλοί ως ανταλλάγματα μεταγραφικά. Τίποτε άλλο αν βέβαια θέλουμε να μιλάμε για υψηλούς στόχους.
Ο μόνος που μπορεί να φορέσει πάλι την ερυθρόλευκη  είναι ο Μήτρογλου και υπό την προϋπόθεση ότι θα αλλάξει μυαλά, η θα του βρει κάποιος το κουμπί του. Γιατί ως παίκτης είναι άπιαστος!!!
Άντε να δούμε τι θα δούμε....