Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό

Χρόνια είχα να ακούσω να κάνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προσφυγή για να πάρει τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλο σωματείο.
Η μετά Βαρδινογιάννη εποχή δεν είναι πιστεύω όπως την ονειρευόντουσαν οι χιλιάδες υβριστές του. Οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες των πρασίνων έχουν εξαφανιστεί και αρκούνται μόνο σε λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Η ομάδα θα παίξει στα play off διεκδικώντας την έξοδο της στην Ευρώπη, συμβόλαια λήγουν , ο προπονητής μένει ξεκρέμαστος, αλλά φως δεν υπάρχει πουθενά.
Ο Ματίας Μπιάρσμιρ βαρέθηκε να περιμένει και έκανε προσφυγή να πάρει τα 850.000 ευρώ που του οφείλουν σύμφωνα με τα της προσφυγής. Ο Σιμάο, ο Νίνης, ο Σπυρόπουλος ήδη προβάρουν φανέλες άλλων ομάδων στο εξωτερικό. Ο Καραγκούνης είναι άγνωστο αν θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του η θα βάλει τίτλους τέλους. Η UEFA απειλεί λόγω χρεών με ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας κι όλοι αυτοί που σήκωναν πανό έχουν εξαφανιστεί, μαζί με τους επίδοξους επενδυτές. Το χρέος λένε φτάνει τα 27 εκ. ευρώ και οι καιροί είναι δύσκολοι. Κι αν γίνουν μεταγραφές κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη. Ο Αλαφούζος , ο Πολέμης , ο Βγενόπουλος  κ.α. επιφανείς Παναθηναϊκοί μιλάνε για λύσεις εν καιρώ και παρακολουθούν από μακριά τις εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο κέντρο μιας δίνης που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα αποτελέσματα της. Και το χειρότερο είναι πως οι σεΐχηδες  ασχολούνται με τις καμήλες και τα πετρέλαια τους...