Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ΕΠΟ και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος

Η διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των φιναλίστ Ολυμπιακού και Ατρόμητου το Σάββατο 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό κάθε άλλος αρμόδιος τρέχει και δεν φτάνει.
Η αστυνομία λέει πως δεν μπορεί να αστυνομεύσει τον αγώνα και οι δικαιολογίες της αν μη τι άλλο είναι φτηνές. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν συμβαίνει κάτι παρόμοιο.
Το ανύπαρκτο υπουργείο μασάει τα λόγια του, ενώ ακόμη οι περισσότερες  κάμερες του ΟΑΚΑ δεν λειτουργούν.
Ένας τελικός κυπέλλου είναι μια μεγάλη γιορτή για το άθλημα. Κι αυτή τη γιορτή δεν είμαστε σε θέση να τη διοργανώσουμε σωστά.
Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε μια ομάδα κουκουλοφόρων, αλητών, τραμπούκων, εξτρεμιστών Θεέ μου σε τι κράτος ζούμε.
Όπως έγιναν τα πράγματα θα επικρατήσει η λύση των ηλιθίων να σταματήσει κάθε αγώνας ποδοσφαίρου για να πάρουν σειρά τα άλλα αθλήματα.
Σε μια φυλακή θα μας βάλουν όλους και μέσα από αυτή θα βλέπουμε και θα ζούμε τα γεγονότα.
Πάει η μαγκιά, η περηφάνια μας, πάνε τα όνειρα και οι ελπίδες μας, τα κατέστρεψαν όλα μια χούφτα ανίδεων, ανίκανων και άτολμων πολιτικών.
Αυτός ο τελικός έπρεπε να είναι η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Να γεμίσει το ΟΑΚΑ , να πάει κάθε φίλαθλος να δει κάτι ξεχωριστό , αν βέβαια οι της ΕΠΟ έχουν κάτι στο μυαλό τους ώστε να ομορφύνει ο τελικός και να μη είναι απλά ένα ματς.
Σιγά - σιγά χάνουμε την ταυτότητα μας, τα θέλω και τα πρέπει μας. Γινόμαστε μίζεροι και ελάχιστοι σε όλα , κάποιος πρέπει να μας βγάλει από αυτόν τον βούρκο.
Φτάνει πια, έως εδώ.