Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ελπίδα ... στον Άκη

Η μισή οικογένεια Τσοχατζόπουλου βρίσκεται στον Κορυδαλλό προφυλακισμένη. Ωστόσο πρέπει να αναγνωρίσουμε σε όλους αυτούς το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια για την τύχη τους.
Ο Τσοχατζόπουλος και οι δικοί του άνθρωποι που βρέθηκαν στη φυλακή έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Να μιλήσουν, να πούνε όλα όσα ξέρουν και να αρχίσει έτσι να μπαίνει το μαχαίρι βαθιά στη σάπια πληγή.
Για τον ελληνικό λαό είναι μια μεγάλη ελπίδα ο Άκης. Γιατί αν μιλήσει και πει όσα ξέρει , κάτι που κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει , θα αποκαλυφθούν πολλά και ενδεχόμενα για μερικά χρόνια να μη βάλει κανένα λαμόγιο ξανά το χέρι του στο μέλι, που εμείς πληρώνουμε.
Αν ο Τσοχατζόπουλος δεν μιλήσει, κακό δικό του θα κάνει.
Αλλά είναι και μια μεγάλη ευκαιρία τώρα, να μάθουμε τι απέκτησε κάθε πολιτικός από τη μέρα πού μπήκε στη Βουλή μέχρι σήμερα. Ποιος όμως να το κάνει αυτό , αφού την σχετική απόφαση πρέπει να την πάρουν οι ίδιοι;
Πότε μέχρι σήμερα οι πολιτικοί στράφηκαν κατά συναδέλφου τους; Κι όποτε έγινε αυτό το αποτέλεσμα είναι γνωστό , δεν βρέθηκε τίποτε.
Αν γίνει αυτό, πολλά κελιά στον Κορυδαλλό θα ανοίξουν να υποδεχθούν νέους ενοίκους. Κι ακόμη καιρός είναι να σταματήσει η πολιτική κάλυψη των παραβατών με την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.