Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο τραυματισμός της Κουρομπίλια

Στον αγώνα Άρη - Αστέρα Τρίπολης, ένας ανόητος και επικίνδυνος οπαδός εκτόξευσε αντικείμενο κατά της βοηθού Χρυσούλας Κουρομπίλια από  την Καρδίτσα και την  τραυμάτισε. Ο διεθνής διαιτητής της συνάντησης Σταύρος Τριτσώνης από την Αθήνα διέκοψε τον αγώνα τηρώντας τους κανόνες. Μέχρις εδώ όλα καλά. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο διαιτητής δεν ανακοίνωσε επίσημα αμέσως την απόφαση του, αλλά άφησε να περιμένουν οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο πε΄ρισσότερο από μία ώρα, μήπως και ξαναρχίσει το ματς.
Είπαμε πως για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσουν αυγά. Κι ήρθε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Ήρθε η ώρα δηλαδή να καταλάβουν όλοι πως η ηλιθιότητα πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Ήρθε η ώρα να πάρουν θέση όσοι αγαπάνε την ομάδα τους και να απομονώσουν τους βλάκες διπλανούς τους. Ήρθε η ώρα επίσης οι διοικήσεις να προστατεύσουν τα σωματεία που διοικούν παίρνοντας μέτρα, που μερικές φορές είναι και σκληρά. Αυτό το κακό όμως με τους ηλίθιους των γηπέδων δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Μέσα στην εβδομάδα ο Άρης θα πάρει το πασχαλιάτικο δώρο του και φυσικά δεν θα του αρέσει. Όπως δεν άρεσε και στον Παναθηναϊκό , παρά το γεγονός ότι για τα επεισόδια στο ντέρμπι δεν είχε την ευθύνη.
Η Πολιτεία πριν από λίγο ζητούσε επιβολή σκληρών ποινών, κι η πειθαρχική της ΕΠΟ αποδεικνύει πως δεν κάνει πίσω και τιμωρεί παραδειγματικά. Ίσως έτσι να καταλάβουν και οι ταραξίες πως όσο δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα τους, θα μοιάζουν με τον Χότζα που θύμωσε και ...ευνουχίστηκε.