Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Οι προτάσεις για Βαλβέρδε

Εδώ και λίγο καιρό, ζούμε ιστορίες του παρελθόντος στον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε πήρε το τρίτο του πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, το συμβόλαιο του έχει λήξει , ο Μαρινάκης τον θέλει στην ομάδα, ο ίδιος σιωπά και ο μάνατζερ του τροφοδοτεί τα ΜΜΕ με ειδήσεις περί προτάσεων του πελάτη του.
Η ποδοσφαιρική Ισπανία έχει πέσει στα πόδια του Βαλβέρδε και τον παρακαλάει να γυρίσει να αναλάβει μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Η αρχή έγινε με την Μπαρτσελόνα, μετά ήρθε η σειρά της Ρεάλ και ακολούθησαν η Βαλένθια, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και όσο περνάει ο καιρός ο Ισπανός θα γίνεται περιζήτητος.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά είναι πρώτο μέγεθος στην Ελλάδα, με ισχυρό ταμείο και πανίσχυρο πρόεδρο, αλλά και με πολύ δυνατό λαό. Οι ερυθρόλευκοι μετέχουν στο champions league της νέας περιόδου, έχουν συμβόλαια που λήγουν, μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, οι εγ΄χωριες υποχρεώσεις σχεδόν έχουν τελειώσει και ο Βαλβέρδε αντί να δώσει μια λύση, μια απάντηση κάνει το κορόιδο .
Αυτή η σιωπή  λέει πολλά.
Η πρώτη ερμηνεία ότι έχει προτάσεις και περιμένει την καταλληλότερη.
Η δεύτερη ότι ακούγονται προτάσεις, αλλά καμία δεν είναι σίγουρη και επίσημη.
Η τρίτη πως δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και αναζητεί το καλύτερο αφήνοντας όμως και την πόρτα των ερυθρολεύκων μισάνοιχτη.
Η τέταρτη πως κάνει αυτά τα κόλπα οργανωμένα, για να αυξήσει τις απαιτήσεις του.
Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ΕΝΑΣ και ο Βαλβέρδε, ένας από τους χιλιάδες προπονητές που θέλουν και κάνουν να εργαστούν στο λιμάνι.
Φτάσαμε όμως στο σημείο αντί να παρακαλάει ο Ισπανός, να συμβαίνει αυτό με τον Ολυμπιακό. Κι εδώ κάτι δεν πάει καλά. Ο Ολυμπιακός έχοντας ισχυρή διοίκηση , θα μεγαλουργήσει είτε με , είτε χωρίς τον Βαλβέρδε. Γι αυτό ας βρεθεί κάποιος να βάλει άμεσα τέλος σε αυτό το κακόγουστο παιγνίδι που το βλέπουμε να παίζεται για δεύτερη μάλιστα φορά!