Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έπαψε πλέον να μας κυβερνά και ο Παπαδήμος προκήρυξε εκλογές για τις 6 Μαΐου. Ήδη μπήκαμε σε μια βραχεία προεκλογική περίοδο κι αυτό είναι καλό. Δηλαδή ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και ότι είναι πολύ σύντομη.... Γιατί που να αντέξεις όλους αυτούς τους ανόητους και ψεύτες να λένε και να υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.....
Εδώ μέχρι και ο Βενιζέλος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι έσωσε την Ελλάδα και ζητάει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.
Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη χώρα.
Γιατί δεν βγήκε ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο να διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας.
Η πολιτική με τη σημερινή της εικόνα στερείται ενός ισχυρού ηγέτη. Ενός ανθρώπου που να γνωρίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κι αυτός ο μεσσίας - ηγέτης δεν εμφανίστηκε δυστυχώς.
Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε σε δύσκολες ατραπούς. Να ψηφίσουμε με θυμό, να ψηφίσουμε διαμαρτυρόμενοι, να οδηγηθούμε σε αδιέξοδα και στο τέλος θα δούμε πάλι τους ίδιους ψεύτες να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους.
Με περίπου 15-20 κόμματα και κομματίδια υποψήφια να ζητάνε τη ψήφο μας, δεν θα βγει άκρη.
Κι επειδή όλοι θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί ώστε να χειρίζονται την μεγάλη κουτάλα, το μπλοκάρισμα είναι ορατό.
Εκείνο ωστόσο που διαφαίνεται είναι το παιγνίδι που παίζουν η προσπαθούν να παίξουν τα περισσότερα των ΜΜΕ. Και πίσω από αυτό το παιγνίδι υπάρχουν μόνο συμφέροντα.
Μακάρι ο Ελληνικός λαός να μη ξεχάσει και να στείλει οριστικά σπίτι τους όλους αυτούς τους άνεργους πολιτικούς που θέλουν να μας πιλατεύουν και να προσπαθούν στο τέλος να μας πείσουν πως τους είμαστε υποχρεωμένοι , αν και μας πήραν με τον ένα η τον άλλο τρόπο  και το τελευταίο σεντ.
Η Ελλάδα, οι Έλληνες πρέπει να ψάξουμε να βρούμε το νέο ΗΓΕΤΗ, αυτόν που και γνώση της κατάστασης θα έχει και προσωπικότητα, αλλά κυρίως ψυχή και τόλμη να μη ανεχτεί άλλο τον εξευτελισμό της χώρας από Ευρωπαίους γυρολόγους συμφερόντων. Κάποιον τέλος πάντων που να ξέρει τι σημαίνει Ελληνική περηφάνια και να μη αφήνει τίποτε να περνάει απαρατήρητο. Γιατί φτάσαμε στο σημείο να μη μας σέβονται και να μιλάνε υποτιμητικά για μας , αυτοί που πήραν τα φώτα τους από την Ελλάδα.